Soesterbergse activiteiten

 

Onze stichting vervult ook een stimulerende rol bij het tot stand komen van nieuwe activiteiten.
De afgelopen twee jaar zijn daarvoor bijeenkomsten georganiseerd. Het Vrijwilligers Café is succesvol geweest. Er zijn nieuwe initiatieven gestart en bestaande activiteiten zijn nieuw leven ingeblazen dankzij de inzet van veel vrijwilligers. Begin 2023 is besloten deze mensen samen te brengen op diverse social media kanalen (Facebook en binnenkort Instagram) en onze website.

Blijf via social media op de hoogte

Buro Vrijwilligerswerk van de Stichting Balans heeft de Facebookpagina Soesterbergse activiteiten aangemaakt. Deze staat open voor alle Soesterbergers, personen en organisaties, die zich willen inzetten voor sociaal-culturele activiteiten in het dorp. De activiteiten kunnen hierop worden bekendgemaakt, gepromoot en successen kunnen worden gedeeld. Én het is natuurlijk ook de plek voor het werven van vrijwilligers, de altijd nodige helpende handen. Lees hierover meer hieronder.

Krijg hulp bij opzetten van activiteiten

Wil je zelf – of samen met iemand – een activiteit binnen Soesterberg organiseren? Professionals kunnen daarbij helpen.
Buro Vrijwilligerswerk ondersteunt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Je kunt er terecht voor: informatie, advies en ondersteuning over vrijwilligerswerk. Voor deze en andere vragen over ondersteuning bij sociaal-culturele activiteiten kan contact worden opgenomen met:

Stichting Balans/Buro Vrijwilligerswerk voor ondersteuning vrijwilligers
Odile Bekkering o.bekkering@stichtingbalans.nl

Stichting De Linde voor hulp bij aanvragen vergunningen e.d.
Toon van Mil info@delindesoesterberg.nl

Stichting Samen voor Soesterberg voor financiële ondersteuning activiteiten, zie pagina
Aanvragen subsidie

Contactpersonen activiteiten

Op de Facebookpagina en deze site is een lijst opgenomen van activiteiten met contactpersonen met wie rechtstreeks contact kan worden opgenomen voor activiteit gerelateerde berichten. Dat kan meer informatie zijn of het aanbieden van hulp bij het organiseren ervan. Aanvullingen op deze lijst graag sturen naar info@samensoesterberg.nl

Vrijwilligers gezocht

Wil je op een laagdrempelige manier iets bijdragen? Dat kan!
Voor grotere evenementen zoals Koningsdag, Avondvierdaagse, Halloween, Sinterklaasfeest en Kerstmarkt zijn helpende handen van harte welkom! Elk evenement heeft een eigen commissie. Daarbij werken de commissies vaak samen. Wil je lid worden van een commissie? Of helpen tijdens het event? Neem eenvoudig contact op met één van de contactpersonen van de activiteiten voor meer informatie.

Activiteitenkalender 2023

Omdat niet alle activiteiten bekend zijn bij de Soesterbergers hebben wij de activiteitenkalender 2023 opgesteld. Aanvullingen op deze inventarisatie sturen naar: info@samensoesterberg.nl